Toimitusehdot

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan verkkokaupasta osoitteesta www.roadtripyhdysvallat.com. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, joka lähetetään osoitteeseen, jonka asiakas on antanut tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin osto- ja toimitusehtoihin.

MAKSAMINEN

Asiakas maksaa tilauksensa verkkosivuston kassan kautta. Tuotteiden hinnat sisältävät mahdollisen arvolisäveron. Asiakas voi valita maksutavakseen PayPalin tai Bambora PayFormin-palvelun (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle.

PAYPAL

Maksat tilauksesi kätevästi ja turvallisesti PayPal-tilisi kautta. Jos valitset maksutavaksi PayPal-maksun, maksat tilauksesi PayPalin kautta eikä sinun tarvitse ilmoittaa tilitietojasi verkkosivuillamme. Sinut siirretään tilauksen päätteeksi automaattisesti PayPalin maksutoimintoon.

BAMBORA PANKKI- JA LUOTTOKORTTI

Kun valitset maksutavaksi luottokortin, hoidetaan maksu Bambora Payform-palvelun kautta. Heidän suojattu maksupohjansa mahdollistaa turvallisen luottokorttitietojen käsittelyn. Tiedot eivät jää tämän sivuston tietoon. Valittavana on Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

BAMBORA VERKKOPANKKI

Kun valitset maksutavaksi verkkopankin, hoidetaan maksu Bambora Payform-palvelun kautta. Heidän suojattu maksupohjansa mahdollistaa turvallisen verkkopankkitunnusten käsittelyn. Tiedot eivät jää tämän sivuston tietoon. Valittavissa on Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken ja Ålandsbanken.

BAMBORA LOMPAKOT

Kun valitset maksutavaksi lompakon, eli Pivo ja MobilePay, hoidetaan maksu Bambora Payform-palvelun kautta. Heidän suojattu maksupohjansa mahdollistaa turvallisen verkkopankkitunnusten käsittelyn. Tiedot eivät jää tämän sivuston tietoon. MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa. Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/.

Bambora PayForm -palvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: payform@bambora.com

Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

TOIMITUS

Toimistuskulut ovat asiakkaalle aina 0€, kun tilaus tehdään Suomessa. 

Toimitamme tilauksesi 2-4 arkipäivän kuluessa. Jos kirja ei ole vielä painettuna, ja sivustolla näkyy ”ei varastossa”-ilmoitus, toimitusaikaan lisätään painoon kuluva aika, joka on 1-2 viikkoa.

Laskutus- ja toimitusosoite voivat erota toisistaan. Toimitamme tilauksesi haluamaasi osoitteeseen Suomessa (lukuun ottamatta postilokeroita). Ilmoita toimitusosoite tilauksen yhteydessä. Ota yhteyttä tiina@roadtripyhdysvallat.com, jos haluat tilata paketin ulkomaille.

PALAUTUS- JA VAIHTO-OIKEUS

Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa tuotteen vastaanotosta. Mikäli tilauksen toimitus viivästyy etkä hyväksy uutta arvioitua toimitusaikaa, sinulla on oikeus perua tilauksesi kuluitta.

Ilmoita asiakaspalveluumme, jos haluat käyttää palautusoikeuttasi. Palautuksen yhteydessä olet vastuussa tavaran saattamisesta toimituspisteeseen ja palautuskulujen maksusta. Palautettavat tuotteet tulee lähettää takaisin ilman muutoksia. Pakkaa tuote huolellisesti, jotta se ei vahingoitu matkalla. 

Kirjoita palautusosoitteeksi:

Tiina Güttler

Raappavuorenrinne 1 A 11

01620 Vantaa

Muista pyytää kuitti palautuksestasi. Tällöin palautuslähetyksesi on mahdollisen katoamistapauksen sattuessa Postin tai Matkahuollon vastuulla. Ilman kuittia posti ei voi ottaa vastuuta mahdollisesta palautuslähetyksen katoamisesta.

Saat tiedon sähköpostitse, kun olemme vastaanottaneet pakettisi.

Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, palautamme maksamasi summan 14 päivän kuluessa. Takaisinmaksutapa riippuu tilauksen yhteydessä valitsemastasi maksutavasta. Verkkopankista maksettujen tuotteiden palautettava summa palautetaan pankkitilillesi. Luottokortilla maksettujen tuotteiden palautettava summa palautetaan suoraan korttitilillesi. PayPalin välityksellä maksettujen tilausten maksut palautuvat käytetylle maksutilille.

HUOMAA:

  • Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi asiakaspalveluun. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.
  • Muistathan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tilauksen palauttaminen. Mikäli et nouda tilaustasi, veloitamme 6€ käsittelykuluja. Posti säilyttää paketteja viikon, jonka jälkeen paketti palautuu takaisin varastolle ja hyvitämme tuotteiden summan (ei postimaksua).