Siirry suoraan sisältöön

Toimitusehdot

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan verkkokaupasta osoitteesta www.roadtripyhdysvallat.com. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, joka lähetetään osoitteeseen, jonka asiakas on antanut tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin osto- ja toimitusehtoihin.

MAKSAMINEN

Asiakas maksaa tilauksensa verkkosivuston kassan kautta. Tuotteiden hinnat sisältävät mahdollisen arvolisäveron. Asiakas voi valita maksutavakseen PayPalin tai tilisiirron.

PAYPAL

Maksat tilauksesi kätevästi ja turvallisesti PayPal-tilisi kautta. Jos valitset maksutavaksi PayPal-maksun, maksat tilauksesi PayPalin kautta eikä sinun tarvitse ilmoittaa tilitietojasi verkkosivuillamme. Sinut siirretään tilauksen päätteeksi automaattisesti PayPalin maksutoimintoon.

TILISIIRTO

Voit maksaa tilauksen suoraan tililtäsi. Valitse maksutavaksi tilisiirto. Tilaus on vastaanotettu, mutta se lähetetään vasta kun maksu on vastaanotettu. Saat ohjeet maksamiseen vahvistussivulla sekä vahvistussähköpostissa.

TOIMITUS

Toimistuskulut ovat asiakkaalle aina 0€, kun tilaus tehdään Suomessa. 

Toimitamme tilauksesi 2-4 arkipäivän kuluessa. Jos kirja ei ole vielä painettuna, ja sivustolla näkyy ”ei varastossa”-ilmoitus, toimitusaikaan lisätään painoon kuluva aika, joka on 1-2 viikkoa.

Laskutus- ja toimitusosoite voivat erota toisistaan. Toimitamme tilauksesi haluamaasi osoitteeseen Suomessa (lukuun ottamatta postilokeroita). Ilmoita toimitusosoite tilauksen yhteydessä. Ota yhteyttä tiina@roadtripyhdysvallat.com, jos haluat tilata paketin ulkomaille.

PALAUTUS- JA VAIHTO-OIKEUS

Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa tuotteen vastaanotosta. Mikäli tilauksen toimitus viivästyy etkä hyväksy uutta arvioitua toimitusaikaa, sinulla on oikeus perua tilauksesi kuluitta.

Ilmoita asiakaspalveluumme, jos haluat käyttää palautusoikeuttasi. Palautuksen yhteydessä olet vastuussa tavaran saattamisesta toimituspisteeseen ja palautuskulujen maksusta. Palautettavat tuotteet tulee lähettää takaisin ilman muutoksia. Pakkaa tuote huolellisesti, jotta se ei vahingoitu matkalla. 

Kirjoita palautusosoitteeksi:

Tiina Güttler

Raappavuorenrinne 1 A 11

01620 Vantaa

Muista pyytää kuitti palautuksestasi. Tällöin palautuslähetyksesi on mahdollisen katoamistapauksen sattuessa Postin tai Matkahuollon vastuulla. Ilman kuittia posti ei voi ottaa vastuuta mahdollisesta palautuslähetyksen katoamisesta.

Saat tiedon sähköpostitse, kun olemme vastaanottaneet pakettisi.

Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, palautamme maksamasi summan 14 päivän kuluessa. Takaisinmaksutapa riippuu tilauksen yhteydessä valitsemastasi maksutavasta. Verkkopankista maksettujen tuotteiden palautettava summa palautetaan pankkitilillesi. Luottokortilla maksettujen tuotteiden palautettava summa palautetaan suoraan korttitilillesi. PayPalin välityksellä maksettujen tilausten maksut palautuvat käytetylle maksutilille.

HUOMAA:

  • Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi asiakaspalveluun. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.
  • Muistathan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tilauksen palauttaminen. Mikäli et nouda tilaustasi, veloitamme 6€ käsittelykuluja. Posti säilyttää paketteja viikon, jonka jälkeen paketti palautuu takaisin varastolle ja hyvitämme tuotteiden summan (ei postimaksua).