OMAT SUOSIKKINI

*Sisältää mainoslinkkejä: Airbnb & Adlibris

Auton vuokraus

DISCOVER CARS

Discover Car Hire etsii useamman ison ketjun autot ja siellä tuntuu olevan aina parhaat tarjoukset ja iso valikoima erikokoisia autoja. Suodattimista on helppo valita esimerkiksi minivan eli ”people carriers”.

ESCAPE CAMPERVANS

Jos haluat matkallesi vähän enemmän mukavuutta kuin autossa leiriytymisen, mutta asuntoauto tuntuu liialliselta, voi reissupaku olla se hyvä puolitie. Escapen pakut on valmiiksi varusteltuja, joten paikanpäälle päästessä ei tarvitse kun lähteä ajamaan. 

CAMPER TRAVEL USA

Asuntoautojen etsimiseen tämä hakusivusto antaa laajan valikoiman kulkuvälineitä, ja esimerkiksi Yhdysvaltojen suurin asuntoautojen vuokraaja, Cruise America, ilmoittaa autoistaan täällä. Lisäpalvelut valitaan selkeästä rastiruutuun-valikosta.

Lennot

SKYSCANNER

Ehdottomasti oma suosikkini lentojen etsimiseen. Riittää kun laittaa maan nimen niin pääsee katselemaan hyviä ja edullisia yhteyksiä koko maan kentiltä.

NORWEGIAN

Lennämme usein Norwegianilla sen edullisuuden ja hyvin yhteyksien vuoksi. Koneissa on ollut hyvät varustelut ja henkilökunta mukavaa.

FINNAIR

Suomesta saa suoria lentoja moniin Yhdysvaltojen isoihin kaupunkeihin ja niitäkään harvoin on hinnalla pilattu.

Majoitus

*AIRBNB

Kokeile jos löydät yösijan maan erikoisuuksista kuten puumajoista, vehreistä lähiöstä tai tiiliseinäisistä lofteista. Sen lisäksi että tämä on ihan mahtavat paikka löytää majapaikka voit vuokrata myös oman kotisi lomasi ajaksi. Klikkaamalla ”sivustolle” uutena asiakkaana saat alennuksen! 

BOOKING.COM

Booking.com on suosikkini hotellivaraussivustoista ja sieltä tuntuu löytyvän aina paras hintakin. Myös Booking tarjoaa mahdollisuuden etsiä erikoisia majapaikkoja.

MOTEL 6

Yksi suurimmista motelliketjuista Yhdysvalloissa ja tasoltaan kelpo. Helppo löytää ja helppo ajaa auto oven eteen. Siinähän ne tärkeimmät motellille.

Matkasuunnittelu

PINTEREST

Kaiken kattava hakukone, jonka kuvat aiheuttavat varmasti matkakuumeen. Kuvien takaa paljastuu kuitenkin valtavat määrät myös tietoa, joista saa koottua itselleen hyvän reissun.

ROAD TRIP YHDYSVALLAT

Kirja tuli ulos 2019 vuoden alussa. Se kokoaa yhteen kaiken tarpeellisen roadtripin järjestämiseen. Voit tilata kirjan kirjana tai e-kirjana luomani tietopankin yhteydessä. Molemmat löydät sivuston kaupasta.

*LONELY PLANET

Lonely Planetin kirjat eivät ole suosittuja turhaan. Niihin on kerätty valtava määrä tietoa ja kuvalliset kirjat saavat inspiraation kunnolla liikkeelle.

Muut

Bank Norwegian

Visa-kortti jolla ei ole kuukausimaksuja eikä käyttökään maksa jos maksaa laskunsa ajallaan eikä kerrytä korkoa. Kaikista ostoista kerryttää pisteitä, joilla pääsee maksamaan lentoja. Parasta tässä kortissa on se että jos matkakuluista vähintään 50% maksetaan kortilla, saa ilmaisen matkavakuutuksen jonka toimivuutta olenkin jo päässyt testaamaan.

WALMART

24/7 aukiolevat kaupat ovat parhaita paikkoija parkkeerata autoa tai vaikka asuntoauto yöksi. Vessat ja ilta- ja aamupala löytyvät kätevästi vierestä ja usein parkkipaikka on vartioitu. Jos haluat tuotteiden ottavan valmiina kaupassa noudettavaksi kun saavut maahan, kannattaa tilaus tehdä hyvissä ajoin kotoa käsin.

Dronekuva New yorkista ylhäältä päin.

TULOSSA…

Varusteet

*SCANDINAVIAN OUTDOOR

Todella kattava valikoima laadukkaita retkeilyvarusteita. Jos haluat reissulle mukaan tavaroita, jotka kestävät seuraavaankin reissuun asti, kannattaa tuotteisiin satsata ja ostaa ne tällaisesta harrastekaupasta.

Dronekuva New yorkista ylhäältä päin.

TULOSSA…

Dronekuva New yorkista ylhäältä päin.

TULOSSA…