Siirry suoraan sisältöön

Hey y’all!

Olen Tiina ja kirjoitan Roadtrip Yhdysvallat-sivuston artikkelit ja auta teitä saamaan Yhdysvaltojen reissustanne maksimaalisen huvin. Rustailin myös samannimisen matkaoppaan Yhdysvaltoihin pari vuotta sitten. Ensimmäisen kerran lähdin tien päälle seitsemän vuotta sitten ja tuon jälkeen näiltä teiltä ei olekaan malttanut pysyä kovinkaan kauaa pois.

Nainen istuu Montgomery Bell State Parkin näköalapaikalla joen yläpuolella.
Nainen syö friteerattuja oreo-keksejä tennessee state faireillä.

2013 minun piti aloittaa opinnäytetyöni ja uskoakseni tein hyvinkin järkevän aihepäätöksen, sillä opparini aihe vaati testimatkan Yhdysvaltoihin. Sen tein ja tästä roadtripistä tulikin matka, joka ei vain ollut eeppinen retki läntisessä maassa, mutta joka opetti ja antoi niin paljon. Ensimmäisestä reissusta asti olemme miehen kanssa matkanneet niin, että yöt vietetään pääasiassa autossa.

Tämän testimatkan jälkeen Yhdysvalloissa on tullut vietettyä sekä pidempiä että lyhyempiä pätkiä, ja viimeiset reissut onkin jo tehty vauva kantorepussa. Seuraavalle matkalle täytyykin olla mukana kaksi reppua. Lapsen mukanaolo ei ole hidastanut menoa, kohteet pysyneet luontoisina, välillä piipahtaen kaupungeissa ja leiriytyminen on vielä toistaiseksi tehty autossa. Seuraavaksi saatetaan jo päivittää asuntoautoon…  

Matkoihimme kuuluu luonnon ja patikoinnin lisäksi deep-fried-everything ja muut Yhdysvaltojen kulinaristiset elämykset, eläinten bongailu, Walmartit, country ja pikkukylät.

xo Tiina

Käy kurkkaamassa usein kysyttyjen kysymysten osiota

FAQ